De loodgieter in omgeving Zevenhuizen

Bel ons direct

Servicegerichte loodgieter in Zevenhuizen

Woont u in Zevenhuizen en bent u op zoek naar een servicegerichte loodgieter? Dan bent u bij installatiebedrijf Van Gils aan het juiste adres. U kunt ons inhuren om uw badkamer te verbouwen. Wij verzorgen tevens de aanleg van tegelwerken, lossen een lekkage op en leggen nieuwe riolering aan. Iedere installateur gaat zeer professioneel en vakkundig te werk. Wij bieden een goede kwaliteit tegen de laagste kwaliteiten. Benieuwd welke diensten wij allemaal aanbieden? Lees dan vooral verder of neem contact op met ons door te bellen naar: 06-21596931.

Uw riolering vervangen?

Wilt u uw huidige rioolstelsel laten vervangen in uw woning in Zevenhuizen? Of wilt u een gehele nieuwe riolering aan laten leggen? Bij installatiebedrijf Van Gils helpt onze installateur u graag verder. Wij bieden de volgende diensten aan:

Wij verzorgen de hemelwaterafvoeren

Het uitbreiden van de huidige riolering

Lekkage riolering opsporen en verhelpen

Het aanleggen van een geheel nieuwe riolering

Uw lekkage laten verhelpen

Als u last heeft van lekkage in uw woning of pand in Zevenhuizen, dan komt onze loodgieter gelijk ter plaatse om het te verhelpen. De loodgieter zoekt uit waar het lek vandaan komt. Vervolgens zorgt hij ervoor dat de lekkage opgelost wordt. Uw lekkage in Zevenhuizen is verleden tijd. Heeft u achteraf toch nog last van het lekkage? Dan komt ons installatiebedrijf gelijk om het op te lossen. Wij garanderen 100% klanttevredenheid voor onze lekkage service in Zevenhuizen.

Aanleggen van tegelwerken

Ons installatiebedrijf kan u helpen bij het aanleggen van nieuwe vloeren en wanden. Het aanleggen van tegelwerken kan veel werk zijn, maar met ons bent u er zeker van dat alles deskundig uitgevoerd wordt. U zult gegarandeerd blij zijn met het eindresultaat. Dus bent u woonachtig in Zevenhuizen en wilt u uw tegelwerken opnieuw laten aanleggen? Twijfel dan niet en kies voor een installateur van Van Gils Installatietechniek.

Laat uw badkamer verbouwen

Gaat u verhuizen of bent u toe aan een nieuwe badkamer in uw huidige woning? Schakel dan installatiebedrijf Van Gils in om badkamer te verbouwen. Samen met u bekijkt onze loodgieter de mogelijkheden om uw droombadkamer te kunnen realiseren. Onze installateur doet er alles aan om uw wensen waar te maken. Woont u in Zevenhuizen? Dan komen wij graag bij u langs.

Bel ons snel vanuit Zevenhuizen

Dus schakel installatiebedrijf Van Gils in als u last heeft van lekkage in Zevenhuizen. Ook de badkamer verbouwen of tegelwerken aanleggen behoort tot onze taken. Onze installateur staat direct klaar om u te helpen in Zevenhuizen. Neem telefonisch contact op: 06-21596931. U kunt ons natuurlijk ook mailen op info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931