Wij lossen uw lekkage op

Bel ons direct

Last van lekkage?

Heeft u last van lekkage? Helaas krijgt iedereen hier wel eens mee te maken. Lekkages kunnen ontstaan in de badkamer, riolering of zelfs bij het dak. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk een loodgieter naar de lekkage laat kijken, zodat er geen verdere schade ontstaat. Heeft u momenteel met spoed een loodgieter nodig om te laten kijken naar uw lekkage? Twijfel dan niet langer en neem direct contact op met Van Gils Installatietechniek. Onze vakkundige loodgieters staan altijd voor u klaar om u van de lekkage af te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-21596931.

Wat te doen bij lekkage

Wanneer u een lekkage in uw woning constateert, is het van belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Als u een lekkage te lang aan zijn lot overlaat, kunnen meerdere nare gevolgen optreden. Denk hierbij aan schimmel, houtrot of vochtplekken. Dit wilt u natuurlijk het liefst voorkomen, want dit is heel vervelend. Ook kan een lekkage voor een hoge luchtvochtigheid in huis zorgen, waardoor u zelfs last kunt krijgen van ongedierte of gezondheidsklachten. Daarom staan onze loodgieters altijd voor u klaar als u ze nodig heeft.

Opsporen en verhelpen

Onze loodgieters beschikken over de juiste kennis en de beste middelen om uw lekkage op
te sporen. Een lekkage kan op verschillende plekken zitten, zoals in uw badkamer, uw dak, toilet, keukenkraan, verwarming of wasmachine. Vervolgens kunnen de loodgieters het lek snel aanpakken, zodat er geen onnodige vervolgschade aangebracht wordt. Wij hebben al jaren ervaring in lekkages en zijn daarom het aangewezen bedrijf voor u om uw lek op te lossen. Al onze vakmannen zorgen ervoor dat het oplossen van het lek met uiterste precisie uitgevoerd wordt. Mocht u naderhand toch nog opmerken dat het lek niet helemaal verdwenen is? Dan kunt u er op rekenen dat wij gelijk weer voor de deur staan, want wij gaan immers voor 100% tevredenheid.

Snel een loodgieter nodig?

Omdat wij heel goed begrijpen dat er spoedig werk gemaakt moet worden van uw lek, hebben wij altijd genoeg loodgieters klaar staan die u zo snel mogelijk kunnen helpen. Al onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het oplossen van een lekkage. Dus als u contact met ons opneemt hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat u snel van het lek af bent en weer kunt genieten van een optimaal wooncomfort. Neem daarom direct telefonisch contact met ons: 06-21596931. Uw lekkage is nu snel verleden tijd!

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931