Het installatiebedrijf in Capelle aan de Ijssel

Bel ons direct

Uw loodgieter in Capelle aan de IJssel

Woont u in Capelle aan de IJssel en heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan contact op met installatiebedrijf Van Gils Installatietechniek. Wij zijn gespecialiseerd in lekkage, tegelwerken en riolering. Ook kunnen wij uw badkamer verbouwen. Iedere installateur gaat zeer vakkundig en professioneel te werk. Wij informeren u graag over onze diensten. U kunt onderstaand alles lezen over onze diensten, maar we staan u ook graag telefonisch te woord. Bel ons op: 06-21596931.

Nieuwe Riolering aanleggen?

Heeft u behoefte aan een nieuwe riolering in uw woning in Capelle aan de IJssel ? Of wilt u juist uw huidige riolering uitbreiden? Wij zijn hier zeer gespecialiseerd in. Onze riolering diensten bestaan uit:

Opsporen en verhelpen lekkage aan riolering

Het uitbreiden van uw huidige riolering

Hemelwaterafvoeren

Het aanleggen van een geheel nieuwe riolering

Heeft u last van lekkage?

Ook als u last heeft van lekkage in uw woning staat onze loodgieter voor u klaar. Capelle aan de IjsselOnze installateur komt direct ter plaatse in Capelle aan de IJssel om de lekkage op te lossen. Ons installatiebedrijf zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de lekkage. Onze loodgieter laat u 100% tevreden achter.

Uw badkamer verbouwen?

Een badkamer verbouwen is voor velen een grote wens, maar al het werk dat een badkamer verbouwen met zich meebrengt, schrikt mensen vaak af. Bij installatiebedrijf Van Gils Installatietechniek hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Dus bent u op zoek naar een servicegerichte loodgieter? Wij staan voor u klaar. En dat is niet het enigste. Wij houden de kosten laag in Capelle aan de IJssel . Met ons is een badkamer verbouwen nog nooit zo leuk geweest!

Specialist in diverse tegelwerken

Wilt u nieuwe vloeren of wanden laten aanleggen? Wij verzorgen tegelwerken voor zowel vloeren als wanden. En dat niet alleen. U kunt ons installatiebedrijf inhuren voor uw hele badkamer of toilet renovatie. Wij hebben ruime kennis en ervaring in tegelwerken. Dus gaat u verhuizen en moeten wanden en vloeren een nieuwe plaats krijgen? Bent u woonachtig in Capelle aan de ijssel? Huur een installateur bij ons in!

Bel ons snel vanuit Capelle aan de IJssel

Uw badkamer verbouwen, lekkage, riolering of tegelwerken? Wij staan altijd voor u klaar. Bel onze loodgieter op telefoonnummer: 06-21596931. U kunt ons natuurlijk ook mailen op info@vangilsinstallatie.nl Onze installateur staat altijd voor u klaar om u te helpen in Capelle aan de IJssel .

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931