De installateur in omgeving Moerkapelle

Bel ons direct

De loodgieter in Moerkapelle

Bent u op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Moerkapelle? Dan is installatiebedrijf Van Gils het juiste bedrijf voor u. Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen van tegelwerken, om uw badkamer te verbouwen of om een lekkage te op te lossen. Ook de riolering aanleggen is mogelijk bij ons. Wij bieden een uitstekende service. Onze werkwijze is zeer vakkundig en professioneel. Bij ons staat veiligheid voorop. Daarom zijn wij al jaren VCA-gecertificeerd. Om ongevallen te voorkomen, hebben wij onze werkwijze en risico’s omschreven. Bent u woonachtig in Moerkapelle? Dan rekenen wij tijdelijk zelfs geen voorrijkosten. Bent u benieuwd naar meer informatie over onze diensten? Bel dan naar: 06-21596931 en krijg advies van onze installateur.

Last van lekkage?

Heeft u last van lekkage in uw woning in Moerkapelle? Onze loodgieter komt direct naar u toe om de lekkage op te lossen. Ons installatiebedrijf heeft jaren ervaring in het opsporen en oplossen van een lek. Ieder lek wordt zeer professioneel en deskundig behandeld. Uw lekkage is verleden tijd en u kunt weer genieten van een prettig wooncomfort.

Schakel de installateur in voor tegelwerken

Ook voor het aanleggen van tegelwerken bent u bij installatiebedrijf Van Gils aan het juiste adres. Gaat u verbouwen of verhuizen en moeten de vloeren en wanden aangelegd worden? Door een installateur van ons in te huren, weet u zeker dat dit snel en efficient gedaan wordt. Wij zijn zeer gespecialiseerd in het aanleggen van tegelwerken. U kunt onze installateur inschakelen voor een badkamerrenovatie of toiletrenovatie in Moerkapelle.

Onze riolering diensten

Als u woonachtig bent in Moerkapelle, dan kunnen wij ook voor uw riolering zorgen. Wij hebben als installatiebedrijf jaren ervaring in het aanleggen van een nieuwe riolering. En het uitbreiden van de huidige riolering. Daarnaast kunnen wij de hemelwaterafvoeren verzorgen en kunnen wij een lek oplossen uw riolering.

Uw Badkamer verbouwen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer in uw woning in Moerkapelle? Dan kunnen wij uw badkamer verbouwen. Onze loodgieter verzorgt uw inkoop, loodgieterswerk, koperwerk, installatie en het aanleggen van tegelwerken. Om de badkamer te verbouwen is het belangrijk dat de kwaliteit en effectiviteit van het werk hoog ligt. Bij ons installatiebedrijf kunt u hier zeker van zijn. Wij garanderen 100% klanttevredenheid.

Kom in contact vanuit Moerkapelle

Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw badkamer laten verbouwen inclusief aanleggen riolering en tegelwerken? Neem dan contact op met onze loodgieter of installateur vanuit Moerkapelle: 06-21596931. U kunt ons ook mailen op info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931