De loodgieter in omgeving Waddinxveen

Bel ons direct

Loodgieter nodig in Waddinxveen?

Bent u met spoed op zoek naar een loodgieter in Waddinxveen? Van Gils Installatietechniek kan u helpen bij oplossen van uw lekkage of het aanleggen van uw riolering. Ook als u uw badkamer wilt verbouwen en hier tegelwerken voor aangelegd moeten worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere installateur beschikt over de juiste vakkennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u van een uitstekend wooncomfort kunt genieten. Bel ons installatiebedrijf om direct een afspraak te maken met een installateur of loodgieter. Vanuit Waddinxveen kunt ons bereiken op: 06-21596931 of stuur ons een e-mail info@vangilsinstallatie.nl.

Last van lekkage?

Heeft u last van lekkage in uw woning in Waddinxveen? Wacht dan niet te lang en schakel snel installatiebedrijf van Gils in. Het is verstandig om de lekkage zo snel mogelijk op te lossen, zodat er geen vervolgschade ontstaat. Onze installateur heeft al jaren ervaring in het oplossen van lekkages. Er wordt eerst grondig uitgezocht waar het lek zit. Vervolgens gaat de loodgieter snel en efficiënt aan het werk om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt genieten van een fijn wooncomfort.

Uw badkamer verbouwen

Bent u toe aan een opfrisbeurt in uw woning in Waddinxveen? Misschien is een nieuwe badkamer stiekem wel een droom van u. Helaas is een badkamer verbouwen vaak veel werk. Vaak zien mensen ook op tegen het aanleggen van tegelwerken. Gelukkig heeft ons installatiebedrijf de nodige kennis en ervaring in huis om uw droom werkelijkheid te maken. Wij kunnen de complete badkamer voor u realiseren. Van het aanleggen van de riolering tot aan tegelwerken, alles kan bij ons. Wij bieden alles onder één dak om een badkamer te verbouwen.

Onze riolering werkzaamheden

Ook voor de riolering in uw woning in Waddinxveen kunt u terecht bij installatiebedrijf Van Gils. Onze installateur kan onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Wij leggen een hele nieuwe riolering aan

Wij breiden uw huidige riolering uit

Wij zoeken uw lekkage op en verhelpen het

Verzorgen hemelwaterafvoeren

Bel ons vanuit Waddinxveen

Dus bent u op zoek naar een loodgieter voor uw woning in Waddinxveen? Neem dan contact op met installatiebedrijf Van Gils. Wij helpen u graag met uw lekkage of riolering. Tevens om een badkamer te verbouwen en het aanleggen van tegelwerken zijn wij in te schakelen. Ons motto is om u te ontzorgen. Dit doen wij door een goede kwaliteit te leveren tegen lage kosten. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-21596931 of stuur ons een e-mail naar info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931