Installatie en montage

Bel ons direct

Installatie en montage van

Complete C.V. installaties

Complete waterinstallaties

Complete gasinstallaties

Complete M.V. (Mechanische Ventilatie) installaties

Complete rioolstelsels

Vloerverwarming

Sanitair

Gehele toiletrenovatie

Gehele badkamerrenovatie

Complete C.V. installaties

Bent u zojuist verhuisd en wilt u graag een centrale verwarming of is uw centrale verwarming toe aan vervanging? Laat het dan op een professionele manier installeren. U bent bij D. van Gils installatietechniek aan het juiste adres. Wij regelen alles voor u; van het bestellen van het juiste product tot de installatie ervan.

Complete Mechanische Ventilatie Installaties

Goede ventilatie in uw huis of gebouw is geen overbodige luxe. Ventilatie is belangrijk om te voorkomen dat vocht en schadelijke stoffen zich binnen ophopen. Het uitzoeken en plaatsen van het juiste ventilatiesysteem is een gespecialiseerde klus. Daarom werkt Van Gils Installatietechniek samen met gespecialiseerde partners om zo een top ventilatiesysteem te garanderen.

De mogelijkheden op het gebied van mechanische installatie zijn divers. Er zijn installaties die alleen binnenlucht naar buiten afvoeren, maar er zijn ook installaties die tevens verse buitenlucht naar binnen voeren. Daarnaast zijn er meer duurzame opties, zoals ventilatie met warmte terugwinning. In zo’n ventilatiesysteem wordt de warmte uit afgevoerde lucht gebruikt om de ingevoerde lucht van buiten op te warmen. Van Gils Installatietechniek geeft u advies over de beste mogelijkheden in uw pand of nieuwbouwproject.

Complete rioolstelsels

Vloerverwarming

Koude voeten in de winter door een koude vloer? Dit is niet alleen onaangenaam, maar is ook niet energie bewust. Een vloerverwarming kan op verschillende manieren worden aangelegd.

D. van Gilsinstallatie adviseert u over de juiste keuze en verzorgt voor u het gehele traject; van inkoop van het materiaal tot de plaatsing ervan.

Sanitair

Van Gils Installatietechniek verzorgt de installatie van sanitair in bedrijven en woningen. Wij maken de voorzieningen geheel op maat en denken met u mee om de ruimte zo optimaal en hygiënisch mogelijk in te richten.

Installatiegarantie sanitair

Uiteraard moet uw sanitair lang meegaan en wilt u niet teveel betalen. Wij houden daarom altijd rekening met duurzaamheid en energiebesparing.

Complete toilet renovatie

Gehele badkamer renovatie

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931