Badkamer verbouwen

Bel ons direct

Hulp nodig bij een badkamer verbouwen?

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen? Dan weet u vast dat dit een tijdrovende klus kan zijn. Het is dan verstandig om hier een specialist voor in te schakelen. Van Gils Installatietechniek heeft al jarenlang ervaring in een badkamer verbouwen. Het is zeker de moeite waard om onze diensten te bekijken. Wij helpen u graag verder. Wij kunnen namelijk voor u de hele badkamer verbouwen, zodat u geen zorgen heeft. U kunt hieronder meer lezen over onze diensten rondom het verbouwen van de badkamer. Als u liever gelijk te woord gestaan wordt, kan dat natuurlijk ook. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-21596931.

Onze werkzaamheden

Bij het verbouwen van een badkamer komt veel kijken. Gelukkig zijn wij hierin gespecialiseerd en kunnen wij de complete verbouwing verzorgen. Hier vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren bij het verbouwen van de badkamer:

Aanleggen van tegelwerken

Montage van uw toilet

Het plaatsen of omleggen van de douchebak of uw bad

Het plaatsen van badkamermeubels

Het storten van cement

Het verzorgen van het kitwerk

Het plaatsen van radiatoren

Geen hoge kosten

Het verbouwen van een badkamer kan hoge kosten met zich meebrengen. Gelukkig bieden wij onze diensten tegen lage kosten aan. Zo betaalt u geen onnodige kosten. Wat wilt u nog meer? U heeft geen omkijken naar de verbouwing en bent uiteindelijk niet teveel geld kwijt. Bovendien gaan wij uiterst professioneel aan het werk. Voor een groot aantal projecten hebben wij al complete badkamers opgeleverd. Hierdoor weet u zeker dat u voor kwaliteit gaat als u voor onze vakmannen kiest. U heeft geen zorgen meer en kunt er vanuit gaan dat alles op een professionele manier uitgevoerd wordt. Wij durven dan ook 100% tevredenheid te garanderen. Mocht u ergens niet tevreden over zijn, dan lossen wij het direct voor u op.

Laat uw badkamer verbouwen door ons!

Dus bent u van plan om uw badkamer te verbouwen? Twijfel dan niet en neem contact op met Van Gils Installatietechniek. Wij zorgen voor uw hele verbouwing, van a tot z. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij bieden advies op maat en doen er alles aan om uw droombadkamer te realiseren. U kunt ons direct bellen op 06-21596931. Wilt u ons liever per mail benaderen? Dan mag dat ook. U kunt ons mailen op: info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931