De installateur in omgeving Bergschenhoek

Bel ons direct

Uw installatiebedrijf in Bergschenhoek

Woont u in Bergschenhoek en zoekt u een loodgieter die u kan helpen bij het oplossen van een lekkage? Dan bent u bij van Gils installatietechniek aan het juiste adres. U kunt ons installatiebedrijf inschakelen wanneer u behoefte heeft aan het aanbrengen van tegelwerken of het aanleggen van riolering. Ook wanneer u uw badkamer wilt verbouwen willen wij u graag helpen. U kunt bij ons terecht voor de beste service en een vakkundige en professionele aanpak. Wilt u meer weten over onze aanpak of een van onze diensten? Dan kunt u verder lezen of u maakt direct een afspraak met onze loodgieter of installateur vanuit Bergschenhoek door te bellen naar 06-21596931.

De loodgieter lost uw lekkage op

Heeft u last van lekkage in uw woning of pand in Bergschenhoek? Dan is het verstandig om de installateur of loodgieter bij Van Gils Installatietechniek in te schakelen. Wanneer u ons belt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage op te lossen. Onze loodgieter is vakkundig en gaat op een efficiënte en snelle manier te werk. Dit komt mede door de jarenlange ervaring die wij als installatiebedrijf hebben opgebouwd. Wat kan onze installateur of loodgieter nog meer voor u uitvoeren?

Schakel de installateur in voor tegelwerken

Bij Van Gils kunt u ook terecht voor tegelwerken in Bergschenhoek. Heeft u behoefte aan een nieuwe badkamer of moet uw wc opnieuw betegeld worden? Wat denkt u ervan om het tegelwerk in uw badkamer een nieuwe opfrisbeurt te geven? Wij kunnen ervoor zorgen dat u weer een hele nieuwe droombadkamer heeft. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor het aanleggen van tegelwerken. U kunt onze installateur onder andere inschakelen voor toilet renovatie, badkamer renovatie en de aanleg van wanden en vloeren. Dit alles wordt met precisie en vakmanschap uitgevoerd.

Alle werkzaamheden op het gebied van riolering

Ook voor de riolering in uw woning in Bergschenhoek kunt u rekenen op de vakkundigheid van Van Gils Installatietechniek. Wij kunnen verschillende werkzaamheden wat betreft de riolering uitvoeren. Wij:

Regelen het afvoer van hemelwater

Leggen een nieuwe riolering aan

Breiden uw huidige riolering uit

Sporen lekkage op en verhelpen het

Laat uw badkamer verbouwen

Kan uw huidige badkamer wel een update gebruiken, of heeft u behoefte aan een geheel nieuwe badkamer? Laat dan uw badkamer verbouwen door installatiebedrijf Van Gils.Geef aan onze loodgieter door wat uw wensen zijn en hij zal ze voor u realiseren. Onze loodgieter verzorgt onder andere het loodgieterswerk, koperwerk, inkoop, installatie en tegelwerken. U bent bij ons in goede handen, wanneer u uw badkamer laat verbouwen in Bergschenhoek.

Bel ons vanuit Bergschenhoek

Heeft u te maken met lekkage? Of wilt u uw badkamer laten verbouwen door ons installatiebedrijf? Wij regelen de riolering en de tegelwerken. Neem contact op met onze loodgieter door te bellen naar 06-21596931. Mailen is mogelijk via info@vangilsinstallatie.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in Bergschenhoek.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931