Installatiebedrijf

Bel ons direct

Op zoek naar een installatiebedrijf?

Wilt u zonder zorgen uw badkamer laten verbouwen? Of wilt u uw riolering opnieuw laten aanleggen? Schakel dan installatiebedrijf Van Gils in. Van Gils Installatietechniek is de specialist in installatie, reparatie en onderhoud. Wij regelen alles voor u; van het bestellen van het juiste product tot de installatie ervan. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan onderstaand verder. Wilt u gelijk een afspraak maken of heeft u nog vragen? Bel ons installatiebedrijf op: 06-21596931.

Betrouwbaar installatiebedrijf

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar installatiebedrijf dat vakwerk levert op het gebied van loodgieterswerk, ketels, koperwerk, verleggen en plaatsen van leidingen, onderhoud of de inkoop van materiaal? Van Gils Installatietechniek werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Wij verrichten ons werk efficiënt en snel. Dankzij onze ervaring, vakkennis en professionele medewerkers, weten wij keer op keer mooie resultaten af te leveren. 100% Klanttevredenheid is ons streven. Bent u de volgende tevreden klant?

Wat kan ons installatiebedrijf betekenen?

Als u ons als installatiebedrijf inhuurt, kunt u gebruik maken van diverse diensten die wij aanbieden. Wij kunnen u helpen met:

Het verbouwen van uw badkamer

Voor mechanische ventilatie verzorgen wij nieuwe installatie

Wij helpen u bij het aanleggen van een nieuwe riolering

Aansluiten gas en leidingwerk

Plaatsen van vloeren en wanden

Installatie centrale verwarming

Heeft u een klus die in bovenstaand rijtje niet is benoemd? Geen probleem. Maak uw wensen gerust kenbaar. We gaan graag met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken hoe wij onze expertise kunnen inzetten om u van dienst te zijn. Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen.

Bel nu installatiebedrijf Van Gils

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en vakkundig installatiebedrijf, neem dan contact op met Van Gils Installatietechniek. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op: 06-21596931. Voor meer informatie kunt ons e-mailen naar info@vangilsinstallatie.nl. Onze installateurs staan voor u klaar.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931