Installatiebedrijf omgeving Zoetermeer

Bel ons direct

Uw installatiebedrijf in Zoetermeer

Bent u woonachtig in Zoetermeer en bent u op zoek naar een loodgieter? U kunt installatiebedrijf Van Gils inschakelen voor het oplossen van uw lekkage of het aanleggen van de riolering of tegelwerken. Ook wanneer u uw badkamer wilt verbouwen staat onze installateur voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor een uitstekende service. Wij staan immers voor 100% klanttevredenheid. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Dan kunt u onderstaand verder lezen of maak direct een afspraak met onze loodgieter. U kunt ons vanuit Zoetermeer telefonisch bereiken op: 06-21596931.

Een lekkage ontdekt?

Heeft u een lekkage ontdekt in uw woning in Zoetermeer? Dan kunt u het beste zo snel mogelijk een loodgieter bij Van Gils Installatietechniek in te schakelen. De installateur komt zo snel mogelijk ter plaatse om uit te zoeken waar de lekkage zich precies bevindt. Door de jarenlange ervaring die wij als installatiebedrijf opgebouwd hebben, kunnen wij u gericht helpen. Zodra het lek gevonden is, zorgt de loodgieter er voor dat de lekkage verleden tijd is.

Onze riolering werkzaamheden

Wilt u graag iets aan uw riolering laten doen in uw woning in Zoetermeer? Ook dan kunt u terecht bij installatiebedrijf Van Gils. Wij sporen een lekkage aan uw riolering op en verhelpen het.

Voor een professioneel en betrouwbaar installatiebedrijf dat vakwerk levert op het gebied van loodgieterswerk, ketels, koperwerk, verleggen en plaatsen van leidingen, onderhoud of de inkoop van materiaal belt u Van Gils Installatietechniek. Wij verrichten ons werk efficiënt en snel. Dankzij onze ervaring, vakkennis en professionele medewerkers, weten wij keer op keer mooie resultaten af te leveren. 100% Klanttevredenheid is ons streven. Bent u de volgende tevreden klant?

Laat uw badkamer verbouwen

Van plan om uw badkamer te verbouwenMisschien droomt u eigenlijk stiekem wel van een nieuwe badkamer, maar ziet u op tegen de enorme klus. Als u de badkamer laat verbouwen door installatiebedrijf Van Gils, heeft u nergens meer omkijken naar. Van Gils Installatietechniek heeft ruime ervaring in een badkamer verbouwen. Wij kunnen namelijk voor u de hele badkamer verbouwen, zodat u geen zorgen heeft. Geef al uw wensen door aan onze loodgieter en zorgt ervoor dat u straks de badkamer van uw dromen hebt. Uw badkamer verbouwen in Zoetermeer is nog nooit zo fijn geweest! De installateur zorgt voor de beste service en gaat efficiënt te werk.

Tegelwerken uit handen geven

Bent u van plan om te gaan verbouwen of verhuizen en moeten de vloeren en de wanden een nieuwe plaats krijgen? Van Gils Installatietechniek helpt u graag bij het aanleggen van al uw tegelwerken. Tijdens de badkamer verbouwing moet ook vaak het vloeren en wanden opnieuw gelegd worden. Schakel daarom een van installateur in. De installateur legt alle tegelwerken aan in uw woning in Zoetermeer. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor het aanleggen van tegelwerken. Door het tegelwerken uit te besteden aan een professionele installatiebedrijf in Zoetermeer kunt u straks extra genieten van het eindresultaat.

Installatiebedrijf in Zoetermeer

Kunt u een loodgieter gebruiken in Zoetermeer of bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Zoetermeer? Twijfel dan niet en neem direct contact op met ons. Maak telefonisch een afspraak via ons telefoonnummer: 06-21596931. U kunt ons ook een e-mail sturen naar: info@vangilsinstallatie.nl. Wij helpen u zo snel mogelijk om al uw vragen te beantwoorden.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931