Installatiebedrijf omgeving Zoetermeer

Bel ons direct

Uw installatiebedrijf in Zoetermeer

Bent u woonachtig in Zoetermeer en bent u op zoek naar een loodgieter? U kunt installatiebedrijf Van Gils inschakelen voor het oplossen van uw lekkage of het aanleggen van de riolering of tegelwerken. Ook wanneer u uw badkamer wilt verbouwen staat onze installateur voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor een uitstekende service. Wij staan immers voor 100% klanttevredenheid. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Dan kunt u onderstaand verder lezen of maak direct een afspraak met onze loodgieter. U kunt ons vanuit Zoetermeer telefonisch bereiken op: 06-21596931.

Een lekkage ontdekt?

Heeft u een lekkage ontdekt in uw woning in Zoetermeer? Dan kunt u het beste zo snel mogelijk een loodgieter bij Van Gils Installatietechniek in te schakelen. De installateur komt zo snel mogelijk ter plaatse om uit te zoeken waar de lekkage zich precies bevindt. Door de jarenlange ervaring die wij als installatiebedrijf opgebouwd hebben, kunnen wij u gericht helpen. Zodra het lek gevonden is, zorgt de loodgieter er voor dat de lekkage verleden tijd is.

Onze riolering werkzaamheden

Wilt u graag iets aan uw riolering laten doen in uw woning in Zoetermeer? Ook dan kunt u terecht bij installatiebedrijf Van Gils. Wij sporen een lekkage aan uw riolering op en verhelpen het.

Laat uw badkamer verbouwen

Misschien droomt u eigenlijk stiekem wel van een nieuwe badkamer, maar ziet u op tegen de enorme klus. Als u de badkamer laat verbouwen door installatiebedrijf Van Gils, heeft u nergens meer omkijken naar. Geef al uw wensen door aan onze loodgieter en zorgt ervoor dat u straks de badkamer van uw dromen hebt. Uw badkamer verbouwen in Zoetermeer is nog nooit zo fijn geweest! De installateur zorgt voor de beste service en gaat efficiënt te werk.

Tegelwerken uit handen geven

Tijdens de badkamer verbouwing moet ook vaak het vloeren en wanden opnieuw gelegd worden. Schakel daarom een van installateur in. De installateur legt alle tegelwerken aan in uw woning in Zoetermeer. Natuurlijk op de manier hoe u dit wenst. Door het tegelwerken uit te besteden aan een professional kunt u straks extra genieten van het eindresultaat.

Bel ons vanuit Zoetermeer

Kunt u een loodgieter gebruiken in Zoetermeer? Twijfel dan niet en neem direct contact op met ons. Maak telefonisch een afspraak via ons telefoonnummer: 06-21596931. U kunt ons ook een e-mail sturen naar: info@vangilsinstallatie.nl. Wij helpen u zo snel mogelijk om al uw vragen te beantwoorden.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931