Tegelwerkzaamheden

Bel ons direct

Aanleggen van tegelwerken?

Gaat u verbouwen of verhuizen en moeten de vloeren en de wanden een nieuwe plaats krijgen? Met onze ervaring en kennis helpen wij u graag bij het aanleggen van uw tegelwerken. Misschien bent u al wel een tijdje uitgekeken op uw badkamer. Wat denkt u ervan om het tegelwerk in uw badkamer een nieuwe opfrisbeurt te geven? Wij kunnen ervoor zorgen dat u weer een hele nieuwe droombadkamer heeft. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor het aanleggen van tegelwerken. Wilt u meer informatie of een adviesgesprek? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar: 06-21596931. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@vangilsinstallatie.nl of het contactformulier invullen.

Uw badkamer

Bij Van Gils Installatietechniek denken wij graag met u mee om uw droombadkamer te realiseren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een zeer mooi eindresultaat. En van goede kwaliteit, want dit is minstens zo belangrijk. Ook als u uw toilet wilt laten renoveren, bent u bij ons aan het juiste adres. Want ook deze kleine ruimte in uw woning, mag niet vergeten worden. Met het juist aanleggen van tegelwerken kan ook hier een mooie plek van gemaakt worden.

Onze voordelen

Graag zetten wij onze voordelen op een rij. Als u ons inhuurt voor het aanleggen van tegelwerken, geniet u van de volgende voordelen:

Voor ons is geen opdracht te complex

Wij zorgen voor kwaliteit tegen de laagste kosten

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten

Het werk dat wij opleveren heeft een langere levensduur

Wij garanderen 100% klanttevredenheid

Eindeloze mogelijkheden met onze tegelwerken

Bent u overtuigd van onze specialiteiten? Wij verzorgen graag al uw tegelwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geen aanvraag is ons te gek. Wilt u de mogelijkheden van het aanleggen van tegelwerken graag met ons bespreken? Wij bieden u graag advies op maat. Neem direct contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-21596931, maar ook per mail kunt u ons gerust contacteren voor meer informatie over tegelwerken. Stuur een mailtje naar: info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931