De loodgieter in omgeving Bleiswijk

Bel ons direct

Een loodgieter nodig in Bleiswijk?

Woont u in Bleiswijk en heeft u een loodgieter nodig? Installatiebedrijf Van Gils Installatietechniek heeft genoeg ervaren loodgieters in huis. Wij helpen u graag met uw lekkage of riolering. Ook zijn wij gespecialiseerd in badkamer verbouwen en tegelwerken. Een installateur bij ons inhuren, betekent de service en kwaliteit krijgen die u verdient. Bij ons krijgt u één vaste installateur. Dit bevordert de kwaliteit en effectiviteit van het werk. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u al gelijk een afspraak maken? Dat kan! Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Bleiswijk op telefoonnummer: 06-21596931. Ook per e-mail zijn wij goed te bereiken. Stuur gerust een mail naar: info@vangilsinstallatie.nl.

Gespecialiseerd in badkamer verbouwen

Een badkamer verbouwen kan enorm veel werk kosten. Dit is heel gemakkelijk op te lossen als u woonachtig bent in Bleiswijk. Namelijk door installatiebedrijf Van Gils Installatietechniek in te huren. Onze installateur neemt al uw zorgen uit handen. Van de riolering tot aan tegelwerken. Alles verzorgen wij tot in de puntjes. Op deze manier wordt u nergens van weerhouden. Een nieuwe badkamer laten bouwen of uw huidige badkamer laten renoveren? Als u woonachtig bent in Bleiswijk, bent u bij ons aan het juiste adres.

Een installateur voor u alleen

Wij begrijpen hoe vervelend het is als u elke keer contact heeft met een andere installateur. Vooral omdat deze persoon in uw woning in Bleiswijk komt. Dan is het heel belangrijk dat u vertrouwen in de loodgieter kunt hebben. Bij ons installatiebedrijf heeft u de gehele tijd contact met een installateur. Dit is wel zo betrouwbaar en prettig. Tevens vinden wij het persoonlijke contact heel belangrijk. Dat wordt op deze manier geoptimaliseerd.

Particulier installatiebedrijf

Na jarenlang als loodgieter gewerkt te hebben, besefte de oprichter dat hij wel meer wilde. Dat was het begin van Van Gils Installatiebedrijf. Ondertussen is het installatiebedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met alleen maar vakmensen. Iedere installateur is goed in wat hij doet. Of het nou om de riolering of lekkage gaat. Of om een badkamer te verbouwen en tegelwerken aanleggen. Alles wordt met uiterste precisie verricht.

Neem contact met ons op vanuit Bleiswijk

Dus bent u op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Bleiswijk? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag met een van onze diensten. Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw badkamer verbouwen? Ook voor het aanleggen van tegelwerken of het verzorgen van uw riolering, kunt u contact met ons opnemen. Wij ontzorgen u met een goede kwaliteit, tegen lage kosten in Bleiswijk. Bel snel naar 06-21596931 of mail ons op info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931