Installateur

Bel ons direct

Een installateur nodig?

Bent u op zoek naar een installateur gespecialiseerd in installatietechniek die u kan helpen bij het verbouwen van de badkamer, het aanleggen van de riolering of het oplossen van een lekkage? Schakel dan Van Gils Installatietechniek in. Wij hebben de beste installateurs binnen ons bedrijf. Iedere installateur beschikt over de laatste kennis op het gebied van installatietechniek. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een professionele installateur. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-21596931 of per mail: info@vangilsinstallatie.nl.

Installatietechniek werkzaamheden

Is uw centrale verwarming toe aan vervanging of bent u verhuisd en heeft u een nieuwe centrale verwarming nodig? Het is belangrijk dit op een professionele manier te laten installeren. Bij Van Gils Installatietechniek zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van verwarmingen en nog voor meer soorten installaties. Bij ons vindt u alles onder één dak. Onze installateur regelt alles voor u. Het bestellen van de producten tot aan de installatie ervan. Zo wordt alles voor u opgelost. Hieronder een greep uit onze werkzaamheden:

Wij verzorgen uw vloerverwarming

Wij plaatsen en vervangen complete C.V. installaties

Wij plaatsen en vervangen complete gasinstallaties

Wij installeren uw sanitair

Wij verzorgen uw gehele badkamer renovatie

Betrouwbaar en vakkundig

Bij Van Gils Installatietechniek vinden wij het niet alleen belangrijk dat u kwaliteit krijgt, maar ook dat u van onze service geniet. Wij vinden het heel belangrijk dat het persoonlijke contact uitstekend verloopt. Als u een installateur bij ons inschakelt, heeft u de gehele tijd contact met een persoon. Dit betekent dat u gedurende het hele project, contact heeft met een installateur. Dit is natuurlijk veel prettiger dan dat u iedere keer een ander persoon spreekt of bij u thuis krijgt. Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwen kunt hebben in ons. Vandaar dat wij een grote waarde hechten aan persoonlijk contact.

Schakel een installateur in

Dus bent u op zoek naar een ervaren installateur die zowel vakkundig als betrouwbaar is? Dan bent u bij Van Gils Installatietechniek aan het juiste adres. Wij hebben alleen de beste vakmannen binnen ons team. Wilt u meer informatie over onze diensten of om direct een afspraak te maken met een van onze installateurs? Bel dan naar: 06-21596931. Ook per mail beantwoorden wij al uw vragen. Stuur gerust een mailtje naar: info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931