Riolering

Bel ons direct

Last van uw riolering?

Heeft u last van een verstopte riolering? Of een lekkage aan de riolering? Dat kan natuurlijk voor flink wat ongemakken zorgen. U kunt bijvoorbeeld uw kraan, douche of toilet niet meer gebruiken. Het is dan aan te raden om hier snel een specialist bij te halen. Van Gils Installatietechniek heeft al jaren ervaring in het opsporen en verhelpen van zulke problemen aan de riolering. Onze loodgieters staan altijd voor u klaar om u snel te helpen, zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw douche of toilet. Heeft u momenteel last van uw riolering? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar: 06-21596931. U kunt ook een e-mail sturen naar:info@vangilsinstallatie.nl. Wij staan u direct te woord.

Opsporen lekkage rioolstelsel

Onze loodgieters hebben allemaal ruime ervaring in het opsporen van een lekkage aan de riolering. Bij Van Gils Installatietechniek komen wij snel ter plaatse. Daarnaast beschikken wij over de beste apparatuur om snel te kunnen constateren waar het lek zich bevindt. Na het vinden van de plek kunnen we gericht te werk gaan om de lekkage op te lossen. Zo kunt u snel weer genieten van een comfortabele woonsituatie.

Aanleggen en uitbreiden rioolstelsel

Bent u verhuisd of wilt u uw badkamer renoveren? Dan bestaat er een grote kans dat u te maken krijgt met uw riolering. Soms kan het zijn dat u uw huidige rioolstelsel moet uitbreiden of dat er een geheel nieuw rioolstelsel aangelegd moet worden. Als installatiebedrijf hebben wij ruime ervaring in beide opties. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van hemelwaterafvoeren. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen de laagste kosten. Voor ons is het voornaamste doel om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Aangezien wij alleen met kwaliteitsproducten werken, kunnen wij ons werk snel en efficiënt uitvoeren. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het werk dat we aan uw riolering opleveren, een langere levensduur heeft en minder snel kapot gaat.

Uw lekkage aan riolering verleden tijd

Wilt u zo snel mogelijk af van de lekkage aan uw rioolstelsel? Of wilt u een nieuw rioolstelsel aan laten leggen of uitbreiden? Neem dan snel contact op met Van Gils Installatietechniek. Bij ons kunt u rekenen op de beste service. Wij staan u direct te woord voor al uw vragen en komen gelijk ter plaatse als u dat wenst. Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op: 06-21596931. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@vangilsinstallatie.nl. Wij staan u direct te woord.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931