Bel ons direct

Over ons

D. van Gils Installatietechniek is de loodgieter van Rotterdam-Nesselande en omstreken. Na jarenlang als loodgieter te werken, besefte ik dat ik meer wilde en besloot daarom D. van Gils Installatietechniek op te richten.

Voordelen

Als ervaren loodgieter is geen rioleringsprobleem of installatie opdracht te complex. Wij handelen iedere klus vakbekwaam af en staan voor degelijkheid.

Bent u op zoek naar professioneel vakwerk op het gebied van loodgieterswerk, CV ketels, verleggen en plaatsen van leidingen, koperwerk, onderhoud of de inkoop van het materiaal?  Van Gils Installatie zorgt voor kwaliteit tegen de laagste kosten. Wel zo prettig toch? Ons motto is om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, dit betekent niet alleen dat wij ons werk efficiënt en snel verrichten. Het betekent ook dat het werk dat we opleveren een langere levensduur heeft en minder snel kapot gaat.

Loopt u achteraf tegen complicaties aan, omdat wij ons werk niet goed hebben gedaan? Dan lossen wij het alsnog voor u op. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Waar staan we voor?

Wij staan voor zorgvuldigheid en optimale service, mede daarom kunt er u vanuit gaan dat alles op een professionele manier wordt uitgevoerd. Veilig werken is daarbij ook belangrijk en daarom zijn wij al jaren VCA gecertifieerd.

Professioneel vakwerk

Bent u op zoek naar professioneel vakwerk op het gebied van loodgieterswerk, CV ketels, verleggen en plaatsen van leidingen, koperwerk, onderhoud of de inkoop van het materiaal?  

Van Gils Installatie zorgt voor kwaliteit tegen de laagste kosten. Wel zo prettig toch? Ons motto is om u zoveel mogelijk te ontzorgen.  Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken.

Van Gils Installatie techniek voor de inkoop van het materiaal, de plaatsing bij u thuis of op uw bedrijf en het onderhoud ervan.

301Renovaties
278Isolaties
345Tegelwerkzaamheden
289Rioleringen
Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931