Uw loodgieter in Rotterdam – Nesselande

Bel ons direct

De loodgieter in Rotterdam-Nesselande

Bent u op zoek naar een loodgieter in de omgeving Rotterdam – Nesselande? Dan is van Gils Installatietechniek het juiste installatiebedrijf voor u. U kunt bij ons terecht voor lekkage, tegelwerken, riolering, of als u uw badkamer verbouwen gaat. Onze service is optimaal. Wij zorgen voor een vakkundige en professionele werkwijze. Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zijn al sinds vele jaren VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij onze werkwijze en risico’s hebben omschreven, met als doel ongevallen te voorkomen.Wilt u meer informatie over onze diensten? Lees verder of maak direct een afspraak met ons installatiebedrijf vanuit Rotterdam – Nesselande door te bellen naar 06-21596931.

Last van Lekkage?

Heeft u last van lekkage in uw woning? Onze installateur komt gelijk ter plaatse vanuit Rotterdam-Nesselande om de lekkage op te lossen. Installatiebedrijf van Gils heeft jarenlange ervaring in het oplossen van lekkage. Al onze lekkage projecten worden met uiterste precisie uitgevoerd door een installateur met expertise en ervaring.

Tegelwerken aan laten leggen

Ook voor tegelwerken bent u bij installatiebedrijf Van Gils uit Rotterdam-Nesselande aan het juiste adres. Gaat u verhuizen of verbouwen en moeten wanden en vloeren een nieuwe plaats krijgen? Met de kennis en ervaring van iedere installateur binnen ons installatiebedrijf helpen we u graag op weg! Wij verzorgen de aanleg van wanden en vloeren, badkamer renovatie en toiletrenovatie.

Riolering aanleggen

Als professionele loodgieter in Rotterdam-Nesselande verzorgen wij ook uw riolering. Onze werkzaamheden rondom riolering bestaan onder andere uit:

Het aanleggen van een nieuwe riolering

Uitbreiding van de huidige riolering

Hemelwaterafvoeren

Opsporen en verhelpen lekkage aan riolering

Badkamer verbouwen

Heeft u genoeg van uw huidige badkamer? Wilt u daarom uw badkamer verbouwen? Huur een loodgieter van van Gils installatie in. U krijgt een loodgieter uit Rotterdam-Nesselande toegewezen die al het werk verzorgt. Onze installateur verzorgt uw loodgieterswerk, koperwerk, inkoop, installatie en tegelwerken. Dit bevordert de kwaliteit en effectiviteit van het werk. De badkamer verbouwen wordt op deze manier geheel uit handen genomen. U heeft er geen omkijken naar. De installateur van installatiebedrijf van Gils neemt al uw zorgen uit handen.

Kom in contact vanuit Rotterdam-Nesselande

Last van lekkage? Of wilt u uw badkamer verbouwen inclusief riolering en tegelwerken? Bel dan onze loodgieter op telefoonnummer: 06-21596931. U kunt ons ook mailen op info@vangilsinstallatie.nl Ons installatiebedrijf staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u meer informatie te geven over onze diensten.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931