De loodgieter in omgeving Moordrecht

Bel ons direct

Een servicegericht installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel en servicegericht installatiebedrijf in de omgeving van Moordrecht? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Van Gils Installatie, een installatiebedrijf met jarenlange ervaring in badkamer verbouwen, het oplossen van lekkage, nieuwe en oude riolering aanleggen. Tevens verzorgen wij diverse tegelwerken voor badkamer en toilet. Ons motto is om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Wilt u gelijk een afspraak maken voor één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn vanuit Moordrecht telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 06-21596931.

Één installateur voor u

Woont u in Moordrecht en huurt u ons in? Dan krijgt u één vaste installateur. Dit bevordert de kwaliteit en effectiviteit van het werk. Wel zo prettig toch? Bij installatiebedrijf Van Gils Installatietechniek verzorgt één installateur al het werk. Of het nu om een badkamer verbouwen gaat, een lekkage, tegelwerken of riolering gaat. Op deze manier heeft u niet telkens contact met een andere loodgieter en komt elke keer dezelfde installateur bij uw woning in Moordrecht over de vloer.

Badkamer verbouwen in Moordrecht

Vaak is een badkamer verbouwen een grote klus. Een klus die u liever uit handen geeft. Als u in Moordrecht woont heeft u de mogelijkheid om een loodgieter van Van Gils Installatie in te huren. Dit bespaart u een hoop werk, want ons installatiebedrijf neemt alles uit handen! Bent u benieuwd welke onderdelen wij allemaal verzorgen? Wij verzorgen van a tot z uw verbouwing of renovatie in Moordrecht. Hier komt de riolering bij kijken, maar ook tegelwerken.

De voordelen

Heeft u lekkage en denkt u erover om een loodgieter bij ons in te huren? Bij Van Gils Installatie staan wij voor zorgvuldigheid en optimale service, mede daarom kunt er u vanuit gaan dat alles op een professionele manier wordt uitgevoerd. Veilig werken is daarbij ook belangrijk en daarom zijn wij al jaren VCA gecertificeerd.

Jarenlange ervaring als loodgieter

We leveren kwaliteitsproducten

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Gespecialiseerd in diverse manieren van tegelwerken

Moordrecht

Schakel installatiebedrijf van Gils in

Wilt u geen omkijken hebben bij de badkamer verbouwen? Wij helpen u hier graag mee. Ook als u geïnteresseerd bent in een van onze andere diensten, zoals het oplossen van een lekkage, of het aanleggen van een riolering. Vanuit Moordrecht kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 06-21596931. Ook kunt ons gemakkelijk bereiken via e-mail. De mail mag gestuurd worden naar info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931