REVIEWS

Bel ons direct
Van Gils Installatietechniek
5.0
Based on 25 reviews
aangedreven door Facebook
Thom Sterenborg
Thom Sterenborg
2021-04-29T12:12:46+0000
Zeer goed en vooral zeer snel geholpen. Gisteren contact opgenomen om 4 radiatorkranen te vervangen en vandaag al... geregeld.lees meer
Mirelle Salesia
Mirelle Salesia
2021-04-16T14:46:12+0000
Danny is een vakman, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Tevreden dus!
Joke Eijkels
Joke Eijkels
2021-03-30T15:37:25+0000
Ben afgelopen week met Joke verhuisd mijn vrouw, er waren wat problemen in het nieuwe huis tav loodgieters werk. Tot... onze blijdschap vonden we een loodgieter en wel in Nesselande die alle problemen tav het loodgieters wek heeft opgelost, Danny *👍👍👍👍👍👍👍lees meer
Marian Veenendaal
Marian Veenendaal
2021-03-23T10:36:35+0000
Snel, vakkundig, netjes en vriendelijk geholpen.
Michel Giling
Michel Giling
2021-03-19T11:12:50+0000
Zeer tevreden over de dienstverlening van Van Gils Installatietechniek! Danny is een vakman en levert kwaliteit!
Ingrid de Ruijter
Ingrid de Ruijter
2021-02-13T07:57:03+0000
Snel schakelen, duidelijke communicatie en afspraken. Goed werk afgeleverd!
Sandra Peters
Sandra Peters
2021-01-05T16:25:36+0000
Ondanks dat het al avond was stond Danny binnen no time op de stoep om de lekkage te komen bekijken 💪🏼 Gekeken... wat er nodig was om de volgende ochtend nog voor de geplande klussen nog even vlug de lekkage bij ons te komen verhelpen, waardoor wij weer water hadden! #HELD! #spoedjetussendoorlees meer
Mark Van Der Loo
Mark Van Der Loo
2020-10-02T17:12:35+0000
Na pech te hebben met een lekkage in onze “oude” badkamer hebben we bij van Gils Installatietechniek een offerte... aangevraagd. Gelijk beleefde we de professionele aanpak van Danny van Gils. Hij kwam eerst langs om te kijken waar het om ging en bracht na een gesprek met ons zijn ( nu alles af is perfecte) advies en offerte uit. We zijn akkoord gegaan en daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van. Danny is secuur, netjes, stipt en komt afspraken na. Hij is helder en direct maar vooral transparant. Netjes de avond ervoor aangeven hoe laat er iemand de volgende dag bij ons kwam en regelmatig bellen om te vragen of het naar wens was. Zelf “iets” wat wij niet eens zagen als minuscuul foutje werd direct verholpen. Van begin tot eind, en we hadden geen makkelijke badkamer, zeer en zeer tevreden en we weten zeker dat Danny voor meer werk bij ons mag komen!!! Dikke lof voor het hele team. Mark, Femke en Liz van der Loolees meer
Bart van Bree
Bart van Bree
2020-09-19T20:09:39+0000
Danny heeft onze badkamer dit voorjaar van de grond af aan opgebouwd. Hij heeft veel ervaring met uitdagingen als deze.... Dat maakt dat hij goed meedenkt en goed kan adviseren. Danny heeft goede mensen om zich heen verzameld en samen leveren ze een prachtig resultaat!lees meer
Niels van den Enden
Niels van den Enden
2020-09-12T19:01:29+0000
De riolering moest compleet vervangen worden. Op dinsdagmiddag Danny gebeld, diezelfde avond komt hij langs om te... kijken en stuurt hij een offerte. Binnen een week is deze grote klus geklaard door Danny. Hij heeft het super netjes gedaan en werkt hard en zorgvuldig. We zijn heel blij met zijn werk!lees meer
Claire Sparreboom-Hollander
Claire Sparreboom-Hollander
2020-08-09T21:05:41+0000
maakt zelfs in zijn vakantie tijd om je uit de problemen te helpen. werkt netjes en laat alles keurig achter.
Joyce Plas
Joyce Plas
2020-07-30T18:15:29+0000
Vandaag zijn ze langs geweest, de klus was snel geklaard! Vakkundig werk, goede service en zeer vriendelijk. Denken ook... graag met je mee. Een top bedrijf!lees meer
Jessica Yearwood Travezán
Jessica Yearwood Travezán
2020-07-30T12:51:56+0000
Thank you for fixing our leak!!
Anita van Cortenberghe-Hagane
Anita van Cortenberghe-Hagane
2020-07-15T10:12:51+0000
Mooi vakwerk verricht, heel tevreden met de snelheid en het geleverde werk. Ga zo door Danny!
Marjo Koenekoop
Marjo Koenekoop
2020-07-08T05:41:40+0000
Zeer snelle en vriendelijke service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Esther Luchsinger
Esther Luchsinger
2020-07-06T12:09:48+0000
Via “mijn eigen” loodgieter kennis gemaakt met Danny! Er kon snel een afspraak gemaakt worden en er werd van te... voren even gebeld dat ze eraan kwamen, wel zo handig! Zelfs de avond ervoor werd er ook de moeite genomen even te bellen en wat informatie in te winnen. Top! 👌🏻👌🏻 Het probleem viel gelukkig mee bij mij!lees meer
Cristel Nas
Cristel Nas
2020-03-23T12:50:00+0000
Een lekkage onder je keuken, daar word je niet blij van, helemaal niet als het allemaal lastiger blijkt te zijn dan van... tevoren gedacht. Moeilijk te bereiken plaats, uiteindelijk hele tegelvloer er dan maar uit. Danny heeft deze klus supersnel en flexibel opgepakt. Ben helemaal blij met de nieuwe vloer en dat ik mijn keuken weer zonder problemen kan gebruiken. Top gedaan Danny (en Davey)!lees meer
Melissa Brouwer
Melissa Brouwer
2020-02-18T14:26:30+0000
Op 23 januari constateerde ik een lekkage thuis en heb ik Danny via FB een berichtje gestuurd. De lekkage zou nagekeken... worden en het leek in eerste instantie om een of meerdere slechte kitranden te gaan. Zodoende 2 weken later een afspraak om dit op te lossen. Inmiddels hoogzwanger bleek bij het loshalen van de oude kit het probleem toch groter te zijn. De drain en daarmee ook de tegels moesten eruit. Iets wat je liever niet hoort. Een van zijn medewerkers Davey heeft alles super netjes voor ons in orde gemaakt. Vandaag is het geheel dan eindelijk af en kunnen we weer douchen, de baby heeft zich gelukkig nog niet aangekondigd maar als hij nu komt kunnen we weer fijn gebruik maken van de badkamer. De communicatie kan hier en daar beter maar we zijn super blij met het eindresultaat.lees meer
Ton Gruijthuijsen
Ton Gruijthuijsen
2019-09-16T18:29:49+0000
Prima service, na ellende met de keukenkraan! Bedankt Danny.
Fritser van Duuren
Fritser van Duuren
2019-08-24T11:25:55+0000
vakman en prima gozert. zeker een aanrader
Karima Bol
Karima Bol
2019-06-02T15:48:36+0000
Super snel én goed geholpen!
Andy de Looze
Andy de Looze
2019-03-30T14:48:32+0000
Goede service en direct contact!
Rianne Hogenbirk
Rianne Hogenbirk
2019-02-26T15:37:30+0000
Goeie snelle service! Erg blij met onze mooie badkamer! Vakwerk!
Rixt Sanne Hofman-Bouwman
Rixt Sanne Hofman-Bouwman
2019-01-29T19:54:34+0000
Lekkende wc weer helemaal opgelost. We kunnen weer zorgeloos naar de wc 😉😂😂😂👍🏻
Rob Den Adel
Rob Den Adel
2019-01-16T18:28:23+0000
Lekkage door kapotte schoorsteen! Gelukkig snel en vakkundig gemaakt. Super gedaan
Volgende beoordelingen
Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931