REVIEWS

Bel ons direct
Van Gils Installatietechniek
5.0
Based on 90 reviews
aangedreven door Facebook
Trudy Dekkers
Trudy Dekkers
2022-06-22T12:09:57+0000
Maandag geappt, dinsdag werd ik gebeld, prijsafspraak via app akkoord gegeven en om 6pm stond Danny voor de deur. Is... net zo lang bezig geweest totdat het gefixed was en belde de volgende dag of er nog lekkage was. Top service! Nu hopen dat de lekkage weg blijft πŸ˜‰lees meer
Anneke Endeveld
Anneke Endeveld
2022-06-17T15:46:25+0000
Geweldig team en hardwerkende mensen Ook heel vriendelijk goede service . En goed resultaat Hartelijk dank voor de... snelle service gisteren πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ‘ŒπŸ»lees meer
Linda Arkesteijn-Bignell
Linda Arkesteijn-Bignell
2022-06-05T07:48:52+0000
snelle reactie op mijn vraag via WhatsApp over de geur van gas in huis. kwamen dezelfde dag nog langs. gevenvooraf een... prijsopgave. uiteindelijk nog korting gekregen omdat de werkzaamheden iets afweken van wat eerder gedacht werd. prima bedrijf!lees meer
Mario Bonafe
Mario Bonafe
2022-05-21T09:51:52+0000
Nieuwe W.C geplaatst... vakwerk... helemaal top...
Bart van Vliet
Bart van Vliet
2022-05-15T08:11:14+0000
Zeer hard werkend man met een hard werkend team achter zich. werkt netjes en is nauwkeurig. Vanwege dat ik in de... scheepvaart vaak weg ben was danny ook nog eens heel flexibel met dingen regelen en doen.lees meer
Joop Geerts
Joop Geerts
2022-05-13T11:53:26+0000
Ze hebben bij ons een wc pot vervangen. Helaas bleek toen de oude pot verwijderd was dat de nieuwe niet een op een over... te zetten was maar alles is heel netjes en vakkundig opgelost door Danny. Zou zijn bedrijf dan ook zeker aanbevelen. Kan snel komen en komt zijn afspraken na.lees meer
Aad Karreman
Aad Karreman
2022-05-06T11:08:30+0000
De monteur heeft snel een nieuw onderdeel van de verwarming geplaatst. Vakwerk. Bravo.
Maureen Menke
Maureen Menke
2022-04-03T16:08:14+0000
Badkamer laten vervangen door een top en betrouwbaar team. Danny heeft een team met vakkundige mensen om zich heen,... allemaal super gemotiveerd en allemaal voor het mooie eindresultaat. Alles in overleg, volgens planning en voorzien net vakkundig advies als dingen beter of mooier kunnen of anders zouden moeten. Badkamer is nog mooier geworden als bedacht, op Champions League niveau. Voor lekkage, loodgieters werkzaamheden en verbouwingen kan ik dit team zeer aanbevelen!lees meer
Robert Smit
Robert Smit
2022-03-10T17:22:02+0000
Goed, vakkundig en snel geholpen door Danny bij de aanleg van mijn nieuwe keuken. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Jolanda Stillebroer
Jolanda Stillebroer
2022-03-03T16:32:55+0000
Snelle service, vriendelijke communicatie, alles netjes en vakkundig aangelegd!! Dus een dikke aanrader!! Dank jullie... wel πŸ˜ƒπŸ˜ƒlees meer
Ria Raucamp
Ria Raucamp
2022-03-01T14:37:09+0000
Snelle en goede afhandeling. Geen enkele reden tot klagen! πŸ‘
Margreet Hibma
Margreet Hibma
2022-02-12T16:20:18+0000
Betrouwbare en vakkundige service. Heel goed werk afgeleverd met duidelijke uitleg over wat er precies gedaan is.... Meedenken over wat handig is voor onderhoud. Flexibel en eerlijk.lees meer
Erik Hotting
Erik Hotting
2022-02-09T17:25:40+0000
Snelle en vakkundige service. Helemaal tevreden mee. Gaan we zeker nog vaker gebruik van maken. Heel goed werk... afgeleverd en staat altijd voor je klaar. Kun je op bouwen en vertrouwen.lees meer
Desiree Van Diepen
Desiree Van Diepen
2022-02-08T14:19:49+0000
Super snelle service Ook op afgesproken tijd aanwezig Snel en vakkundig probleem opgelost. Ik zal zeker in de toekomst... weer gebruik maken van Van Gils Installatietechniek! Bedankt voor de snelle serviceπŸ‘lees meer
Olaf Slomp
Olaf Slomp
2022-01-23T17:56:04+0000
Nieuwe keukenkraan en boiler geplaatst in onze keuken, en wat leidingwerk vervangen. Snelle reactie, vriendelijke... mensen, duidelijke prijs vooraf afgesproken, geen onverwachte extra kosten en prima kwaliteit! Wat wil een mens nog meer?lees meer
Oskar van Kollenburg
Oskar van Kollenburg
2022-01-21T10:54:17+0000
Praktisch en accurate gewerkt, en ook even afgewacht of alles naar behoren werkte. Bedankt voor de goede service
Lineke de Jong
Lineke de Jong
2022-01-07T10:23:23+0000
Snelle service, en heel netjes gewerkt. heel blij met deze reparatie aan de wasmachineafvoer.
Anika Jhingoer
Anika Jhingoer
2022-01-03T14:33:05+0000
Top ervaring, vriendelijk en geeft eerlijk advies. Kwam de dag daarna op zijn trouwdag zelfs kijken of alles goed ging.... Enorm bedankt Danny! Met vriendelijke groet, Santa en Anikalees meer
Xiomara Essed
Xiomara Essed
2022-01-02T15:11:42+0000
Met dank aan Van Gils Installatietechniek heeft onze kerstboom het zo lang vol gehouden! Onze verwarming is namelijk... snel verholpen door Danny. Dank dank!lees meer
Ton Nieuwstraten
Ton Nieuwstraten
2021-12-23T22:06:20+0000
heb de verbouwingen van me badkamer laten uitvoeren door Danny en zijn team,alles liep prima volgens planning, en over... het eindresultaat meer dan tevreden..πŸ’ͺπŸ’ͺlees meer
Richard Asjemenou
Richard Asjemenou
2021-12-10T19:25:42+0000
goeie ,vriendelijke en snelle hulp gehad van de mannen πŸ‘ŠπŸ‘
Rianne Crielaard-Weltak
Rianne Crielaard-Weltak
2021-11-29T10:39:39+0000
Danny en zijn team van vakmensen hebben bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. Al voor aanvang van de werkzaamheden en... tijdens de sloop kwamen er wat lekkage 'verassingen' tevoorschijn, snel geholpen/verholpen, zelfs in het weekend! Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden gedacht, door het extra ook voor detail van Danny πŸ‘Œ En het zijn ook nog een superleuke mensen om over de vloer te hebben (ook niet onbelangrijk) πŸ˜‚lees meer
Anne Elisabeth
Anne Elisabeth
2021-09-14T14:03:09+0000
Danny en zijn mensen hebben bij ons twee wc's verbouwd en de badkamer opgeknapt. We zijn heel erg tevreden met het... eindresultaat!lees meer
Jessica Hogenbirk
Jessica Hogenbirk
2021-06-26T09:09:59+0000
Als je lekkage hebt in corona tijd, vind dan maar eens een geschikte loodgieter. Maar daar was gelukkig Danny, die... meedacht en supersnel onze badkamer renovatie inplande vanwege lekkage. Danny denkt goed mee en communiceert alles zeer duidelijk. Hij heeft een goed team om zich heen voor de "niet loodgieter" klussen. stuk voor stuk erg vriendelijk en werken netjes. Wij zijn erg tevreden over het gehele proces en zoals door Danny beloofd onze champions league waardige badkamer. Deze top loodgieter kan ik iedereen aanbevelen!!lees meer
Robbert Van Den Bos
Robbert Van Den Bos
2021-06-19T17:29:29+0000
Afgelopen weken heeft Danny bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Danny... is een vakman met een professioneel team om zich heen die samen voor een mooi eindresultaat hebben gezorgd.lees meer
Volgende beoordelingen
Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931