REVIEWS

Bel ons direct
Van Gils Installatietechniek
4.9
powered by Facebook
Rianne Hogenbirk
Rianne Hogenbirk
2019-02-26T15:37:30+0000
Goeie snelle service! Erg blij met onze mooie badkamer! Vakwerk!
Rixt Sanne Hofman-Bouwman
Rixt Sanne Hofman-Bouwman
2019-01-29T19:54:34+0000
Lekkende wc weer helemaal opgelost. We kunnen weer zorgeloos naar de wc 😉😂😂😂👍🏻
Rob Den Adel
Rob Den Adel
2019-01-16T18:28:23+0000
Lekkage door kapotte schoorsteen! Gelukkig snel en vakkundig gemaakt. Super gedaan
Perry Kanters
Perry Kanters
2019-01-12T14:13:11+0000
Onze badkamer is helemaal top geworden, een feestje om van te genieten...! Bedankt voor jullie vakwerk Danny, Davy en en collega’s!lees meer
Jan Matthijs Smorenburg
Jan Matthijs Smorenburg
2018-12-13T10:18:14+0000
Via een medebewoner aan het telefoonnummer van Danny gekomen. Ik wilde een nieuw meubel in de badkamer laten plaatsen. Helaas wat onverwachte tegenslagen. Uiteindelijk is Danny op een zaterdag mijn meubels komen plaatsen. Danny is een vakman. Heeft het keurig geplaatst. Ik kan hem aanbevelen. Neemt de tijd voor de klus en is een perfectionist.lees meer
Dave Wendijk
Dave Wendijk
2018-12-11T19:52:28+0000
wat een service in deze drukke tijd snel en super geholpen Vakwerk noem je dat petje af
Joëlle Randsdorp
Joëlle Randsdorp
2018-11-19T20:04:00+0000
Ondanks zijn drukke planning, toch snelle service!
Jory van Dam
Jory van Dam
2018-10-29T18:51:27+0000
Danny is een echte vakman, hij heeft ons wederom goed geholpen!
Radu Pa
Radu Pa
2018-10-03T18:44:53+0000
Thanks again Danny for fixing our pipe 🙂
Jasper Spoel
Jasper Spoel
2018-09-19T06:08:59+0000
Fantastisch geholpen met mijn badkamer. Heel erg snel, flexibel en oplossingsgericht. Dit zijn nou echte professionals waar je op kan bouwen en die echt met je meedenken over mogelijke oplossingen. (Zelfs na afronding van de badkamer nog even terloops een buitenkraan gemaakt, waar ik al een tijd mee zat!). Als ik nog klussen in huis heb, weet ik in elk geval wie te bellen!lees meer
Taco de Bos
Taco de Bos
2018-09-16T18:52:31+0000
Goed werk geleverd voor de waterafvoer van mijn wasmachine
Hans Dekker
Hans Dekker
2018-09-13T08:16:30+0000
Goede service... Ondanks de drukte toch even mij uit de brand geholpen met de zaken die ik door een specialist wilde laten verzorgen in mijn badkamer. Top geholpen. Dank je wel Danny voor je snelle service en het toch ruimte maken voor mijn badkamer!!lees meer
Sandra van Overveld
Sandra van Overveld
2018-09-05T07:36:15+0000
Enkel positieve ervaringen! Excellente en snelle service, professioneel, flexibel en perfecte afwerking. Verstaan duidelijk hun vak!lees meer
Melissa Brouwer
Melissa Brouwer
2018-07-25T13:40:56+0000
We hadden wat geks in de wc, Danny kwam dezelfde dag nog en heeft ons gerustgesteld en het een en ander uitgelegd! Super fijn�!lees meer
Wilco Hoogendoorn
Wilco Hoogendoorn
2018-07-08T12:55:52+0000
Of het nou in het weekend is doordeweeks of midden in de nacht hij staat altijd voor je klaar Danny bedankt dat je zo heel snel kon komen voor onze lekkage alles weer perfect opgelost ���lees meer
Annemiek van Eeden
Annemiek van Eeden
2018-07-03T20:13:48+0000
Tijdens de verbouwing van onze badkamer kwamen we wat problemen tegen met de gasleiding en waterleidingen die we het liefst door een pro lieten maken. Via via kwamen we bij Danny terecht en hij heeft binnen een paar dagen ruimte gemaakt in zijn drukke schema om ons te helpen. Wij konden namelijk niet verder anders. Danny heeft alles snel en netjes opgeleverd en heeft zelfs nog wat tips meegegeven voor de verdere verbouwing, waarvoor dank!lees meer
Hanneke Supply
Hanneke Supply
2018-06-28T07:29:48+0000
Danny heeft bij ons op de valreep nog een leiding komen installeren zodat wij de was konden gaan doen in ons nieuw huis.. ook al had ie het die dag vreselijk druk en viel er heel wat tegen, hij kwam ons toch uit de nood helpen, heel erg fijn!lees meer
Jacky Heijnis
Jacky Heijnis
2018-06-12T05:57:33+0000
Wegens een strakke planning leken we in de knoei te komen met het verplaatsen van leidingen voor de keukenplaatsing. Ongeveer een week voor tijd Danny gebeld en hij heeft het op tijd voor elkaar gekregen! Wat een service ondanks de drukte toch in orde gemaakt. Goede service, goed werk afgeleverd, top gedaan!lees meer
Eline van Bergen van der Grijp
Eline van Bergen van der Grijp
2018-06-05T18:29:28+0000
André Berghaan
André Berghaan
2018-05-31T20:12:16+0000
bedankt voor je snelle service en plaatsen van mijn butaangas geiser netjes gedaan toppertje
Martijn Hanekroot
Martijn Hanekroot
2018-05-30T04:53:55+0000
Top bedrijf! Goede service.
Laura Pene Stanciu
Laura Pene Stanciu
2018-05-17T14:36:19+0000
Samir Elabeidi
Samir Elabeidi
2018-05-15T11:29:00+0000
Van Gils heeft bij ons al een aantal mooie werken afgeleverd. Hij heeft onze cv ketel vervangen, onze wc op de 1e verdieping geplaatst, een nieuwe douchecabine geplaatst en een lekkage verholpen. Alles professioneel en keurig opgeleverd �. Bedankt Danny en ik zal je zeker aanbevelen!lees meer
Oswald Kooijman
Oswald Kooijman
2018-05-14T14:40:32+0000
Eind maart is onze badkamer geheel gerenoveerd. In samenspraak met Danny zijn wij tot een heel mooi resultaat gekomen. De mensen waarmee Danny deze klus tot een goed einde bracht, zijn stuk voor stuk vakmensen en dat geldt zeker met 5 sterren voor Davey de tegelzetter. Fam. O.Kooijman.lees meer
Martijn van Kasteren
Martijn van Kasteren
2018-05-12T16:31:15+0000
Snelle service, probleem verholpen en goede aftersales! Zeker een aanrader!
Next Reviews
Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931