REVIEWS

Bel ons direct
Van Gils Installatietechniek
5.0
Based on 79 reviews
aangedreven door Facebook
Olaf Slomp
Olaf Slomp
2022-01-23T17:56:04+0000
Nieuwe keukenkraan en boiler geplaatst in onze keuken, en wat leidingwerk vervangen. Snelle reactie, vriendelijke... mensen, duidelijke prijs vooraf afgesproken, geen onverwachte extra kosten en prima kwaliteit! Wat wil een mens nog meer?lees meer
Oskar van Kollenburg
Oskar van Kollenburg
2022-01-21T10:54:17+0000
Praktisch en accurate gewerkt, en ook even afgewacht of alles naar behoren werkte. Bedankt voor de goede service
Lineke de Jong
Lineke de Jong
2022-01-07T10:23:23+0000
Snelle service, en heel netjes gewerkt. heel blij met deze reparatie aan de wasmachineafvoer.
Anika Jhingoer
Anika Jhingoer
2022-01-03T14:33:05+0000
Top ervaring, vriendelijk en geeft eerlijk advies. Kwam de dag daarna op zijn trouwdag zelfs kijken of alles goed ging.... Enorm bedankt Danny! Met vriendelijke groet, Santa en Anikalees meer
Xiomara Essed
Xiomara Essed
2022-01-02T15:11:42+0000
Met dank aan Van Gils Installatietechniek heeft onze kerstboom het zo lang vol gehouden! Onze verwarming is namelijk... snel verholpen door Danny. Dank dank!lees meer
Ton Nieuwstraten
Ton Nieuwstraten
2021-12-23T22:06:20+0000
heb de verbouwingen van me badkamer laten uitvoeren door Danny en zijn team,alles liep prima volgens planning, en over... het eindresultaat meer dan tevreden..💪💪lees meer
Richard Asjemenou
Richard Asjemenou
2021-12-10T19:25:42+0000
goeie ,vriendelijke en snelle hulp gehad van de mannen 👊👍
Rianne Crielaard-Weltak
Rianne Crielaard-Weltak
2021-11-29T10:39:39+0000
Danny en zijn team van vakmensen hebben bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. Al voor aanvang van de werkzaamheden en... tijdens de sloop kwamen er wat lekkage 'verassingen' tevoorschijn, snel geholpen/verholpen, zelfs in het weekend! Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden gedacht, door het extra ook voor detail van Danny 👌 En het zijn ook nog een superleuke mensen om over de vloer te hebben (ook niet onbelangrijk) 😂lees meer
Anne Elisabeth
Anne Elisabeth
2021-09-14T14:03:09+0000
Danny en zijn mensen hebben bij ons twee wc's verbouwd en de badkamer opgeknapt. We zijn heel erg tevreden met het... eindresultaat!lees meer
Jessica Hogenbirk
Jessica Hogenbirk
2021-06-26T09:09:59+0000
Als je lekkage hebt in corona tijd, vind dan maar eens een geschikte loodgieter. Maar daar was gelukkig Danny, die... meedacht en supersnel onze badkamer renovatie inplande vanwege lekkage. Danny denkt goed mee en communiceert alles zeer duidelijk. Hij heeft een goed team om zich heen voor de "niet loodgieter" klussen. stuk voor stuk erg vriendelijk en werken netjes. Wij zijn erg tevreden over het gehele proces en zoals door Danny beloofd onze champions league waardige badkamer. Deze top loodgieter kan ik iedereen aanbevelen!!lees meer
Robbert Van Den Bos
Robbert Van Den Bos
2021-06-19T17:29:29+0000
Afgelopen weken heeft Danny bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Danny... is een vakman met een professioneel team om zich heen die samen voor een mooi eindresultaat hebben gezorgd.lees meer
Marcel Kroes
Marcel Kroes
2021-06-18T15:42:32+0000
Ik had Danny voor een klus ingeschakeld. Is volgens afspraak uitgevoerd. Bedankt voor de snelle en nette service👍
Thom Sterenborg
Thom Sterenborg
2021-04-29T12:12:46+0000
Zeer goed en vooral zeer snel geholpen. Gisteren contact opgenomen om 4 radiatorkranen te vervangen en vandaag al... geregeld.lees meer
Mirelle Salesia
Mirelle Salesia
2021-04-16T14:46:12+0000
Danny is een vakman, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Tevreden dus!
Joke Eijkels
Joke Eijkels
2021-03-30T15:37:25+0000
Ben afgelopen week met Joke verhuisd mijn vrouw, er waren wat problemen in het nieuwe huis tav loodgieters werk. Tot... onze blijdschap vonden we een loodgieter en wel in Nesselande die alle problemen tav het loodgieters wek heeft opgelost, Danny *👍👍👍👍👍👍👍lees meer
Marian Veenendaal
Marian Veenendaal
2021-03-23T10:36:35+0000
Snel, vakkundig, netjes en vriendelijk geholpen.
Michel Giling
Michel Giling
2021-03-19T11:12:50+0000
Zeer tevreden over de dienstverlening van Van Gils Installatietechniek! Danny is een vakman en levert kwaliteit!
Ingrid de Ruijter
Ingrid de Ruijter
2021-02-13T07:57:03+0000
Snel schakelen, duidelijke communicatie en afspraken. Goed werk afgeleverd!
Sandra Peters
Sandra Peters
2021-01-05T16:25:36+0000
Ondanks dat het al avond was stond Danny binnen no time op de stoep om de lekkage te komen bekijken 💪🏼 Gekeken... wat er nodig was om de volgende ochtend nog voor de geplande klussen nog even vlug de lekkage bij ons te komen verhelpen, waardoor wij weer water hadden! #HELD! #spoedjetussendoorlees meer
Mark Van Der Loo
Mark Van Der Loo
2020-10-02T17:12:35+0000
Na pech te hebben met een lekkage in onze “oude” badkamer hebben we bij van Gils Installatietechniek een offerte... aangevraagd. Gelijk beleefde we de professionele aanpak van Danny van Gils. Hij kwam eerst langs om te kijken waar het om ging en bracht na een gesprek met ons zijn ( nu alles af is perfecte) advies en offerte uit. We zijn akkoord gegaan en daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van. Danny is secuur, netjes, stipt en komt afspraken na. Hij is helder en direct maar vooral transparant. Netjes de avond ervoor aangeven hoe laat er iemand de volgende dag bij ons kwam en regelmatig bellen om te vragen of het naar wens was. Zelf “iets” wat wij niet eens zagen als minuscuul foutje werd direct verholpen. Van begin tot eind, en we hadden geen makkelijke badkamer, zeer en zeer tevreden en we weten zeker dat Danny voor meer werk bij ons mag komen!!! Dikke lof voor het hele team. Mark, Femke en Liz van der Loolees meer
Bart van Bree
Bart van Bree
2020-09-19T20:09:39+0000
Danny heeft onze badkamer dit voorjaar van de grond af aan opgebouwd. Hij heeft veel ervaring met uitdagingen als deze.... Dat maakt dat hij goed meedenkt en goed kan adviseren. Danny heeft goede mensen om zich heen verzameld en samen leveren ze een prachtig resultaat!lees meer
Niels van den Enden
Niels van den Enden
2020-09-12T19:01:29+0000
De riolering moest compleet vervangen worden. Op dinsdagmiddag Danny gebeld, diezelfde avond komt hij langs om te... kijken en stuurt hij een offerte. Binnen een week is deze grote klus geklaard door Danny. Hij heeft het super netjes gedaan en werkt hard en zorgvuldig. We zijn heel blij met zijn werk!lees meer
Claire Sparreboom-Hollander
Claire Sparreboom-Hollander
2020-08-09T21:05:41+0000
maakt zelfs in zijn vakantie tijd om je uit de problemen te helpen. werkt netjes en laat alles keurig achter.
Joyce Plas
Joyce Plas
2020-07-30T18:15:29+0000
Vandaag zijn ze langs geweest, de klus was snel geklaard! Vakkundig werk, goede service en zeer vriendelijk. Denken ook... graag met je mee. Een top bedrijf!lees meer
Jessica Yearwood Travezán
Jessica Yearwood Travezán
2020-07-30T12:51:56+0000
Thank you for fixing our leak!!
Volgende beoordelingen
Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931