De loodgieter in omgeving Rokkeveen

Bel ons direct

Uw loodgieter in Rokkeveen

U woont in Rokkeveen en bent met spoed op zoek naar een loodgieter? Schakel dan direct installatiebedrijf Van Gils in. U kunt een installateur bij uw woning in Rokkeveen laten komen om uw lekkage op te laten lossen. Maar dat is niet het enige wat we doen. U kunt ons ook inschakelen om uw badkamer te verbouwen en om uw tegelwerken en riolering aan te laten leggen. Wij werken zeer zorgvuldig en staan voor een optimale service. Daarom kunt erop vertrouwen dat alle werkzaamheden op een professionele manier uitgevoerd worden. Aangezien veilig werken erg belangrijk voor ons is, zijn wij al jaren VCA gecertificeerd. Wilt u gelijk een afspraak maken? Bel dan op: 06-21596931.

Uw riolering vervangen?

Wil u uw huidige riolering vervangen in uw woning in Rokkeveen? Of wilt u juist een nieuwe riolering laten aanleggen, omdat u verhuisd bent? U kunt ons voor diverse rioleringswerkzaamheden in schakelen. Onze riolering diensten bestaan uit:

Het aanleggen van een hele nieuwe riolering

Opsporen en verhelpen lekkage aan riolering

Het uitbreiden van de huidige riolering

Hemelwaterafvoeren aanleggen

badkamer laten verbouwen door onze installateur

Een badkamer verbouwen is voor veel mensen een grote droom. Vaak is het al het werk dat een badkamer verbouwen met zich meebrengt wat mensen afschrikt om eraan te beginnen. Gelukkig hoeft u zich bij installatiebedrijf Van Gils Installatietechniek nergens druk om te maken. Wij verzorgen de hele verbouwing. Van het aanleggen van het rioolstelsel tot aan het aanleggen van tegelwerken. Uw droom om uw badkamer te laten verbouwen in uw woning in Rokkeveen kan nu werkelijkheid worden.

Heeft u last van lekkage?

Onze loodgieter staat klaar voor u als u een lekkage heeft in uw woning in Rokkeveen. Onze installateur komt direct ter plaatse om uw lekkage op te lossen. Ons installatiebedrijf zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van uw lekkage. Onze loodgieter laat u 100% tevreden achter.

Uw tegelwerken laten aanleggen

Bij installatiebedrijf Van Gils kunt u ook tegelwerken aan laten leggen in Rokkeveen. Wilt u een nieuwe badkamer of uw toilet renoveren? Dan kunt u onze installateur bij u laten komen. Onze installateur gaat in de eerste plaats uw wensen achterhalen. Vervolgens begint hij met het aanleggen van het tegelwerken. Geheel naar uw wens.

Bel ons snel vanuit Rokkeveen

Uw badkamer verbouwen, lekkage, riolering of tegelwerken in uw woning in Rokkeveen? Onze loodgieter of installateur staat altijd voor u klaar. Bel direct voor een afspraak op telefoonnummer: 06-21596931. Voor meer informatie kunt u kunt ons natuurlijk ook mailen op info@vangilsinstallatie.nl.

Laan van Avant-Garde 454, 3059 VA Rotterdam
06-21596931